Global Stars Logo  BTP Business Travel logo

  • Home
  • Nieuws
  • Aeroflot; meest veilige luchtvaartmaatschappij

AEROFLOT; MEEST VEILIGE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Aeroflot Russian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt Aeroflot drie keer per dag naar de luchthaven Sheremetyevo in Moskou. Aeroflot vliegt naar 131 bestemmingen in 50 landen (45 bestemmingen in Rusland).

Aeroflot vliegt naar 13 bestemmingen in Azië met een korte overstaptijd van ongeveer 2 uur in Moskou. Een transitvisum is niet nodig. 

Veiligheid en kwaliteit
Onze travel partner Aeroflot behoort momenteel tot de meest veilige luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Als IATA airline voldoet de maatschappij aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen. Een uitmuntende on time performance is één van de speerpunten van de Russische maatschappij. In 2016 werd Aeroflot onderscheiden met 4 sterren door Skytrax. 
Het uitstekende service-aanbod begint met één van de jongste vloten. In januari 2017 was de gemiddelde leeftijd van de toestellen vier jaar oud. Het interieur is ontworpen om de vlucht, ongeacht de reisduur, tot een comfortabele reis te maken met ruime zitplaatsen, individuele verlichting en een state-of-the-art entertainmentsysteem. Ook aan duurzaamheid is gedacht met nieuwe, brandstofzuinige motoren.
Economy class
De Economy class cabine is uitgerust met comfortabele stoelen met een gemiddelde beenruimte van 82 cm. Op vluchten langer dan 4 uur is een entertainment systeem standaard. Iedere passagier mag zonder bijbetaling één stuk bagage van 23 kg meenemen en 10 kg handbagage. Maaltijden en drankjes zijn inclusief.
Comfort class
De tussenklasse van Aeroflot heet Comfort class en is beschikbaar in de Boeing 777 die gebruikt wordt op langeafstandsvluchten vanaf Moskou. De afstand tussen de stoelen is 96,52 cm en de breedte van de Comfort class stoelen is 49 cm. Om goed te kunnen rusten krijgt u een dekentje, kussen en een travelkit met o.a. slaapmasker en slippers. In de Comfort class mag 10 kg handbagage worden meegenomen en er mogen twee stuks bagage van 23 kg worden ingecheckt.
Business class
De Business class passagiers kunnen in alle comfort werken of rusten. Tijdens de vlucht kunt u bijzonder goed relaxen in comfortabele stoelen en genieten van heerlijke gerechten bereid door Michelin sterren chefs. Uw stoel (full flat) in de Business class cabine is voorzien van een uitklapbare tafel, een USB-poort, een aansluiting voor het opladen van uw computer en mobiele apparaten en individuele verlichting, zodat niets u meer tegenhoud om zaken te doen terwijl u in de lucht bent. In de Business class mag 15 kg handbagage worden meegenomen en twee stuks bagage van 32 kg worden ingecheckt.