Global Stars Logo  BTP Business Travel logo

  • Home
  • Nieuws
  • Iberia’s nieuwe routes in 2018; San Francisco en Managua

IBERIA’S NIEUWE ROUTES IN 2018; SAN FRANCISCO EN MANAGUA

Luchtvaartpartner Iberia zal in de zomer van 2018 starten met vluchten naar San Francisco. Het gloednieuwe toestel A330-200 zal de vluchten drie keer per week (maandag, woensdag en vrijdag) uitvoeren. Dit maakt San Francisco voor Iberia de tweede luchthaven van California en de zesde in de VS.

Iberia zal ook starten met drie vluchten per week naar Managua, de hoofdstad van Nicaragua, en wel op maandag, woensdag en vrijdag. Dit maakt het aanbod van Iberia naar Centraal Amerika nog aantrekkelijker.
Naast deze nieuwe routes zal Iberia de frequentie naar Los Angeles en Boston verhogen (beide routes één tot twee keer). Op beide routes zal worden gevlogen met de gloednieuwe Airbus A330.
Latijns-Amerika krijgt in 2018 een impuls met extra vluchten naar Rio de Janeiro, waarmee het totaal op vijf vluchten per week komt. Daarnaast komen er vluchten naar Santiago de Chile. Met drie vluchten per week, op maandag, woensdag en vrijdag komt het totaal op tien. De nieuwe vluchten vertrekken vanaf Madrid om 12:35 uur, dit geeft meer mogelijkheden dan het huidige aanbod op deze bestemming. De vlucht vanuit Chili naar Madrid vertrekt om 22:05 uur.
Eind oktober 2018 viert Iberia het eenjarig bestaan van de directe vlucht Madrid-Tokyo. Momenteel vliegt Iberia drie keer week naar de Japanse hoofdstad. Vanaf eind oktober 2018 is het plan om de frequentie te verhogen naar vijf keer per week.