Global Stars Logo  BTP Business Travel logo

  • Home
  • Nieuws
  • Singapore Airlines introduceert HighFlyer: het nieuwe zakelijke programma voor het MKB

SINGAPORE AIRLINES INTRODUCEERT HIGHFLYER: PROGRAMMA VOOR HET MKB

Speciaal voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) heeft Singapore Airlines het geheel nieuwe Singapore Airlines HighFlyer programma gelanceerd, waarbij u als bedrijf meer uit uw zakelijke reizen kunt halen. HighFlyer beloont zowel het bedrijf alsmede de zakelijke reiziger wanneer er gevlogen wordt met Singapore Airlines en dochtermaatschappij SilkAir.

Elke keer als werknemers met Singapore Airlines of SilkAir vliegen, worden punten verdiend voor het bedrijf. Zonder dat er een minimale jaarlijkse reisbesteding van toepassing is, verdienen bedrijven vijf HighFlyer punten voor elke  SGD die is besteed aan tickets. Daarnaast blijven werknemers hun KrisFlyer mijlen ontvangen. De tickets worden via uw reisagent e-Business Travel geboekt.

Uw bedrijf mag zelf beslissen hoe en wanneer de verdiende HighFlyer punten worden besteed, met de optie om tickets naar meer dan 100 bestemmingen in 30 landen op vluchten van Singapore Airlines en SilkAir gedeeltelijk of geheel met punten te betalen. De verdiende HighFlyer punten kunnen online worden bijgehouden en besteed.
Afhankelijk van de gevlogen omzet, krijgt uw bedrijf de mogelijkheid om over te stappen naar het Corporate Travel Programme van Singapore Airlines, een zakelijk programma voor grote bedrijven waarbij geprofiteerd kan worden van zakelijke tarieven en nog meer voordelen.
Meer informatie over het HighFlyer programma van Singapore Airlines is beschikbaar via uw contactpersoon bij e-Business Travel.

Vanaf Amsterdam en Düsseldorf met de Airbus A350
Niet alleen vliegt Singapore Airlines dagelijks met de Airbus A350 tussen Amsterdam en thuishaven Singapore, maar dit type toestel wordt óók drie keer per week (op dinsdag, vrijdag en zondag) ingezet tussen Düsseldorf en Singapore.

Naast de 42 Business Class stoelen die in een handomdraai veranderd kunnen worden in een full-flat bed, beschikt dit toestel ook over een aparte Premium Economy Class cabine met 24 comfortabele lederen stoelen die aanzienlijk meer beenruimte bieden. Daarnaast beschikt de A350 over een Economy Class waarbij de stoelen in een 3-3-3 configuratie staan opgesteld en zo zijn ontworpen dat elke passagier over meer comfort en ruimte beschikt.