Global Stars Logo  BTP Business Travel logo

  • Home
  • Nieuws
  • Vlieg met Aer Lingus via Dublin naar Noord-Amerika

VLIEG MET AER LINGUS VIA DUBLIN NAAR NOORD-AMERIKA

 

Aer Lingus vliegt tot 4 keer per dag tussen Amsterdam en Dublin en vanaf Dublin naar 10 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Orlando, Miami en Toronto in Canada.

Op 25 maart wordt het aanbod uitgebreid met Philadelphia en op 18 mei met Seattle. Naar Philadelphia wordt in april en mei vier keer per week gevlogen en vanaf juni dagelijks. De vlucht naar Seattle wordt vier keer per week uitgevoerd en wel op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Snel en comfortabel overstappen via Dublin
Vanwege de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord- Amerika. Aer Lingus opereert vanaf Terminal 2 (T2) en als transferpassagier stap je naadloos over in hetzelfde terminalgebouw. Uiteraard wordt de bagage doorgelabeld naar de eindbestemming.

Amerikaanse paspoort- en grenscontrole tijdens de overstap in Dublin
Het grootste voordeel voor reizigers is dat de Amerikaanse paspoort- en grenscontrole plaatsvindt tijdens de overstap in Dublin. Passagiers kunnen door deze unieke ‘US pre-clearance’ faciliteiten op Dublin airport bij aankomst in de VS de lange wachtrijen voor de paspoortcontrole omzeilen en meteen doorlopen naar de bagagehal. Dublin Airport is overigens de enige luchthaven in Europa die deze ‘US pre-clearence’ faciliteiten biedt.

Service aan boord van de trans-Atlantische vluchten
Economy Class service biedt gratis maaltijden, softdrinks en een individueel inflight entertainmentsysteem met een ruime keuze aan films, TV series, games en muziek video’s. Elke stoel is voorzien van een stopcontact en wifi is tegen betaling beschikbaar. Economy passagiers mogen 23 kilo ruimbagage meenemen.
Aer Lingus passagiers in de Business Class hebben de beschikking over een  full flat bed (twee meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is voorzien van een stopcontact en hebben de meeste direct toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus Business Class passagiers een exclusieve catering, uitgebreid aanbod aan in-flight entertainment, gratis  wifi en uiteraard toegang tot de airport lounges.