Global Stars Logo  BTP Business Travel logo

LUFTHANSA GROUP
BREIDT HAAR WERELDWIJDE NETWERK UIT

Lufthansa Group breidt haar netwerk uit. Austrian Airlines lanceert twee nieuwe verre  bestemmingen in 2018. Vanaf 5 mei start Austrian Airlines met vluchten tussen Wenen en Tokio. Lufthansa zal vier nieuwe Europese bestemmingen introduceren vanaf Frankfurt met de ingang van de winterdienstregeling 2017/2018.

Austrian Airlines
Austrian Airlines lanceert twee nieuwe verre  bestemmingen in 2018. Vanaf 5 mei start Austrian Airlines met vluchten tussen Wenen en Tokio. De route wordt vijf keer per week uitgevoerd. Vanaf 27 oktober 2018 zal een compleet nieuwe bestemming, Kaapstad worden aangevlogen. De vlucht naar Kaapstad begint met twee vluchten per week, op dinsdag en zaterdag. Beide vluchten bieden, naast Business en Economy Class ook de nieuwe Premium Economy Class die Austrian Airlines in haar langeafstand vloot introduceert in 2018.
Brussels Airlines
Slechts 6 maanden na de lancering van de eerste verbinding tussen Brussel en India met Brussels Airlines, wordt het aantal vluchten verhoogt. Met ingang van het winterseizoen zullen er zes rechtstreekse vluchten zijn (in plaats van de huidige vijf) tussen Brussel en Mumbai.
Lufthansa
Lufthansa zal vier nieuwe Europese bestemmingen introduceren vanaf Frankfurt met de ingang van de winterdienstregeling 2017/2018. Vanaf eind oktober 2017 starten de vluchten via Frankfurt naar Pamplona, Genua, Bari en Catania. De laatste drie bestemmingen worden reeds aangeboden via München. Pamplona is een compleet nieuwe bestemming in het netwerk van Lufthansa. Begin van de zomerdienstregeling van 2018 zal Lufthansa San Diego als bestemming vanaf Frankfurt aan de langeafstand bestemmingenlijst toevoegen. De tweede grootste stad van Californië zal vijf keer per week worden bediend.
SWISS
SWISS gaat haar Europese netwerk verder uitbreiden met de start van de winterdienstregeling 2017/2018,  welke op 29 oktober begint. Er is meteen een lancering van een nieuwe route tussen Zürich en Wroclaw (Zuid-Polen). Deze wordt drie maal per week uitgevoerd. SWISS gaat ook de in de zomer gestarte verbinding tussen Zürich en Niš in Zuid-Servië uitvoeren tijdens het winterseizoen; de gehele winter wordt er tweemaal per week op deze route gevlogen.