Global Stars Logo  BTP Business Travel logo

  • Home
  • Nieuws
  • Singapore Airlines’ nieuwste cabine producten als eerste ingezet op Sydney

SINGAPORE AIRLINES’ NIEUWSTE CABINE PRODUCTEN

Onlangs heeft Singapore Airlines haar vernieuwde Airbus A380 gelanceerd. Naast de Suites en Business Class is ook de Economy Class volledig vernieuwd. De nieuwe cabine producten zullen vanaf 18 december a.s. aan boord van de nieuwste A380 hun debuut maken op de Singapore – Sydney route. De nieuwe A380 beschikt over 471 stoelen.

Uitgevoerd in een vier-reisklasse-configuratie met zes Singapore Airlines Suites en 78 Business Class stoelen op het bovendek en 44 Premium Economy Class en 343 Economy Class stoelen op het hoofddek. Singapore Airlines heeft vijf nieuwe Airbus A380 toestellen besteld die allen worden uitgerust met de nieuwe cabine producten. Om productconformiteit in de gehele A380-vloot te garanderen, worden ook de veertien bestaande toestellen met de nieuwe producten ingericht.
Singapore Airlines was in oktober 2007 de eerste luchtvaartmaatschappij die ’s werelds grootste passagierstoestel, de A380, in gebruik nam.

Nu vier keer per week vanaf Düsseldorf met de Airbus A350
Met ingang van 25 maart 2018 verhoogt Singapore Airlines het aantal vluchten tussen Singapore en Düsseldorf van de huidige drie naar vier vluchten per week. Alle vluchten worden uitgevoerd met de nieuwe Airbus A350-900 die ook dagelijks wordt ingezet op de non-stop vluchten tussen Singapore en Amsterdam. De 4e vlucht met vertrek vanuit Düsseldorf is op woensdag, naast de bestaande vluchten op dinsdag, vrijdag en zondag.
 Gezien de geografische ligging is Düsseldorf Airport met name voor passagiers uit het oosten en zuiden van Nederland een prima alternatief voor Amsterdam. De luchthaven Düsseldorf is voor passagiers die met de auto komen makkelijk te bereiken en heeft prima parkeerfaciliteiten tegen aantrekkelijke tarieven. Bovendien gaat er vanaf Arnhem een directe treinverbinding naar Düsseldorf Airport.